Sage - The Smart Grinder

Varenr.
810068
1.999,00 DKK
Se flere produkter fra Sage

Når du kværner dine bønner selv, får du uden tvivl, den bedste kop kaffe. På denne kværn, kan du nemt skifte imellem 25 formalingsindstillinger fra espresso til stempel. De koniske knive sørger for, at du får en ensartet formaling, uanset hvilken bryggemetode, du foretrækker. Du kan let finjustere formalingsgarden efter smag. Kværnens justerbare Dosing IQ-teknologi sikrer, at du får den samme mængde kaffe, hver gang du maler. Bønnebeholderen er aftagelig og kan indeholde 450 gram bønner. Fyld ikke mere i end du bruger på en dag. Kværnen leveres med 2 espressobøjler til så bryggehåndtag på hhv. 50-54 og 58 mm kan benyttes. Derudover får du en lufttæt beholder til opbevaring, der er specielt velegnet til stempel- og filterkaffe.


 

Sage™ er køkkenudstyr alle kan bruge. Det er lavet i samarbejde med den verdensberømte indehaver af ’The Fat Duck’, kokken Heston Blumenthal. Heston har en finurlig, videnskabelig og kreativ tilgang til madlavning, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Disse dyder har han bragt med ind i samarbejdet med Sage™, og resultatet er innovativt og kraftfuldt køkkenudstyr, der er nemt at betjene.

Sage™ er det Nordeuropæiske brand, der dækker over en række højspecificerede designprodukter lavet af Breville Group Limited i samarbejde med Heston Blumenthal. I resten af verden findes de selvsamme kvalitetsprodukter under brandet Breville®.

Features

  • Mulighed for at vælge mellem filter- og espressostørrelse
  • 25 forskellige kværnindstillinger
  • Justérbar mængde kaffedosering
  • Konisk kværn
  • Opbevaringsbeholder til stempel- eller filterkaffe
  • LCD-display
Specifikationer
Kapacitet bønneholder 450 g
Effekt 165 W
Vægt 4.100000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.