Sage - The Tea Maker

Fuldautomatisk te-brygger.

Kun 1 tilbage
Varenr.
810071
1.999,00DKK
Se flere produkter fra Sage

Den perfekte kop te. Hver gang.


Sage the Tea Maker brygger din te præcis efter de anvisninger du giver den. Det enkle display giver dig mulighed for at indstille både teens styrke, bryggetid, temperatur og endda hvornår de skal starte bryggen. Så kan du være sikker på at din Tea Maker har præcis den kop te du ønsker dig - når du ønsker det. Du kan også vælge at benytte dig af en af de seks forprogrammerede indstillinger, der er tilpasset den perfekte brygning af henholdsvis sort, grøn, hvid, oolong, herbal og din egen særlige ”custom”-indstilling. Sage the Tea Maker holder teen varm for dig i en time så du slipper for at hælde den over på en termokande, så du skal bare vælge din ynglings te, starte bryggen og nyd din te.


Udover at brygge din te, virker Sage the Tea Maker som en nem, men stadig detaljeret elkoger der kan indgå på linje med alle andre redskaber i dit køkken.

Specifikationer
Vægt 0.000000
Special Price 1.535,36DKK

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.