SCAE Sensory Foundation

En lille bog omkring sensorik og de sensoriske metoder der benyttes i kraffebranchen.

Varenr.
cm02
145,00 DKK

Denne bog er en introduktion til sensorisk metode i kaffebranchen. Den indledes med en introduktion til smag og aroma, og fortsætter med et kapitel omkring anatomi og physiologi. I tredje kapitel præsenteres man under overskirften 'Sensory Analysis' for 'The SCAA Coffee Taster's Flavor Wheel' - et vigtigt værktøj og et godt hjælpemiddel når man træner sine sensoriske evner inden for kaffe. I fjerde og sidste afsnit guides man igennem de praktiske forberedelser til at foretage en cupping - altså en professionel kaffesmagning. Alt i alt et rigtig godt værktøj til dig, der gerne vil igang med at smage på kaffe, og en rigtig god introduktion til sensorisk træning.

Et lille uddrag fra bogen:
As sensorists we are interested in all these impressions that led to the sensory perception of coffee. Yet, to know exactly how we describe the coffee, and whether the description is similar to another taster's perception, we need to use standardized methods. This is where sensory science becomes extremely useful.

Siden 2014 har Ida arbejdet som sensorisk ekspert i CoffeeMind. Hun er autoriseret SCAE træner i sensorik, og er også involveret i udviklingsgruppen bag træningsprogrammet. Til dagligt afholder Ida kurser i sensorik for professionelle i kaffebranchen, konsulterer profesionelle partnere, og arbejder sideløbende på et Ph.D-projekt, hvor hun søger at finde den bedste måde at undervise i sensorik indenfor kaffe.


Længde: 30 sider
Sprog: Engelsk

Ida Steen
SCAE SENSORY FOUNDATION
1. udgave, 2016
© CoffeeMind Press

Copy editor: Antony Watson, Adventures in Arabica
Graphic design: Mark Gry Christiansen
Press: LaserTryk.dk
ISBN: 978-87-93507-01-2

CoffeeMind Press
Hansstedvej 35
DK-2500 Valby
Danmark
info@coffee-mind.com

Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives i nogen form uden skriftlig tilladelse fra indehaverne af ophavsretten. Undtagelser er mindre ekstrakter til anmeldelser.

Specifikationer
Vægt 0.100000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20