Syphon

Syphon

Syphon

Syphon er uden tvivl den smukkeste bryggemetode

1 vare

Faldende orden

1 vare

Faldende orden

I gamle dage kaldtes den en vakuumbrygger, men i dag kendes den bedst under navnet Syphon. Bryggemetoden er virkelig flot og nærmest teatralsk, og ser ikke alene godt ud, men også laver kaffe så englene synger. Når du brygger på Syphon, kan du forvente dig en fyldig kaffe med en god balance mellem frugtighed og sødme.

En syphon fungerer sådan

Når vandet i det nederste kammer varmes op ved hjælp af brænderen, presses vandet op til dine kaffebønner i den øverste kolbe, da varmen får luften til at udvide sig. Her skal vand og kaffe trække i cirka 50 sekunder under omrøring, inden du slukker for brænderen. Der skabes nu et vakum i det nederste kammer, og den færdige kaffe trækkes ned gennem filteret, og er klar til at servere. Dyrk dette lille ritual som en del af din morgenrutine eller giv dine gæster en særlig oplevelse ved middagsbordet.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.