AeroPress

AeroPress

AeroPress

En 10 år gammel nyhed fra en fyr der egentlig laver frisbees

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

AeroPress

For mere en 10 år siden kom AeroPress’en på markedet i USA, og siden har tendensen spredt sig over hele verden. Mange steder i verden afholdes mesterskaber i at lave den bedste kop kaffe på den lille kaffebrygger, og den er også blevet udråbt til at være den bedste rejsemakker, når du finder feriemålets kaffeløsning ikke eksisterende eller bare mistænkelig. Opfindelsen kommer fra firmaet Aerobie, der ellers er kendt for at lave frisbees.

En AeroPress kan brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen, og kan både brygge sort kaffe og espresso – i hvert fald noget der styrkemæssigt minder om det. Du kan tilkøbe metalfiltre, der i modsætning til papirfiltre lader æteriske olier i kaffen passere hvis du ønsker en mere fed smag i din kop, og ligeledes kan tilkøbes en Travel Cap, der tillader opbevaring af kaffebønner i topkammeret.

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20