Stempelkander

Stempelkander

Stempelkander

Stempelkander med patenteret dobbeltfiltersystem fra Canadiske espro

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Vi elsker stempelkandekaffe, men vi hader grums! Derfor har vi valgt, at vi kun vil forhandle stempelkander af mærket Espro. Sagen er nemlig den, at disse kander har et patenteret dobbeltfiltersystem, der sikrer, at grums ikke slipper igennem - i hvert fald er fænomenet elimineret til et minimum. Tilmed kan elskere af en helt ’ren kop’, tilkøbe papirfiltre, der let monteres mellem stempelkandens to filterskåle.

Opskrift til bryg på stempelkande

Det nemme og kraftigere bryg

Gode forudsætninger:

  • Fremragende og friskristet kaffe
  • Kaffekværn
  • Vægt og evt. timer
  • Stempelkande med god filtrering
  • Kalkfattigt vand, 92-95grader

’Stempelkande’ som koncept: En simpel bryggemetode, hvor kaffens grundlæggende smage træder frem. Vand hældes over kaffen, og kaffen får lov at trække i 2-4 minutter. Trækketiden er alt afhængig af ønsket smagsresultat. Jo længere kaffen trækker, des mere smag bliver trukket ud af kaffen. Man kan sige, at kaffens smage blive bredere og kraftigere, jo længere tid der går.

Formaling: Grov formaling. Formaling til stempelkande anses for at være en af de groveste formalinger til kaffebrygning.

Opskrift til 1 liter kaffe:

  1. 50-60 gram kaffe
  2. 1 liter vand
  3. Trækketid, 2-4 minutter

Fif: Lad kaffen ’bloome’ i ca. 30 sekunder. Vand hældes over kaffen i starten af brygget, blot så kaffen er vædet. Herefter får kaffen lov at stå i 30 sekunder, hvorefter det resterende vand hældes langsomt op i kanden.

Bryg godt!
- Kontra Coffee

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20