Syphon

Syphon

Syphon

Syphon er uden tvivl den smukkeste bryggemetode

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

I gamle dage kaldtes den en vakuumbrygger, men i dag kendes den bedst under navnet Syphon. Bryggemetoden er virkelig flot og nærmest teatralsk, og ser ikke alene godt ud, men også laver kaffe så englene synger. Når du brygger på Syphon, kan du forvente dig en fyldig kaffe med en god balance mellem frugtighed og sødme.

En syphon fungerer sådan

Når vandet i det nederste kammer varmes op ved hjælp af brænderen, presses vandet op til dine kaffebønner i den øverste kolbe, da varmen får luften til at udvide sig. Her skal vand og kaffe trække i cirka 50 sekunder under omrøring, inden du slukker for brænderen. Der skabes nu et vakum i det nederste kammer, og den færdige kaffe trækkes ned gennem filteret, og er klar til at servere. Dyrk dette lille ritual som en del af din morgenrutine eller giv dine gæster en særlig oplevelse ved middagsbordet.

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20