El-/vandkedler

El-/vandkedler

El- & vandkedler

Mulighed for fuld kontrol over temperatur og flow

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Vandkedler

Når kedlen er god, er alting godt! I hvert fald hvis den som minimum har en lang, slank hals, og særligt hvis den også kan holde styr på din bryggetemperatur. I den gammelkendte Bueno-model fra Hario, skal du selv hold estyr på det hele, til gengæld kræver den ikke strøm. Den elektriske vandkedel fra Hario, er en anelse mere tech, den  kan nemlig også varme vandet. Til begge modeller kan tilkøbes termometer. Det finder du her.

Vælger du modellen fra Bonavita, får du det hele med i købet, og du kan endda styre temperaturen med én grads interval, og så kan kanden holde din bryggetemperatur i en hel time! – Her kan der virkelig tales om slow brew…….. ;)

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20