Wilfa kaffekværn sort, CGWS-130B

Wilfa kaffekværn sort, CGWS-130B

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

799,00 DKK
 
ELLER

Wilfa er en lille fleksibel hjemmekværn, med trinvis regulering af formalingsgraden. Ved at dreje på selve bønnebeholderen indstiller du let kværnen, der på forhånd er markeret med følgende indstillinger: grov (Dette er et Norsk produkt, derfor findes denne formalingsgrad der imødekommer den traditionelle Norske kogekaffe), stempelkande, filter, aeropress og espresso. Vi anbefaler, at espressoformalingen udelukkende bruges til mokkakande, da den ikke er fin nok til espressomaskine.

Wilfa’s 38mm knivværk er konisk, og udvikler meget lidt varme, således at kvaliteten af dine kaffebønner bevares under formalingen. Det tager cirka 30 sekunder at formale 80 gram filterkaffe, og cirka 20 sekunder at male 80 gram stempelkaffe – men vær opmærksom på, at forskellige ristegrader og bønnetyper vil påvirke tiden. Timer-funktionen bruges til at styre kaffemængden. På kværnen er påtrykt indstillinger for 10, 20 og 30 sekunder, men justeringen er trinløs og kan sættes frit.

Kaffekværnens kabinet består af rustfrit stål mens andre dele er af sort plastmateriale. Bønnebeholderen er lavet af gennemsigtigt plast med UV-filter, og kan indeholde 250 gram kaffe.

FAKTA

  • Strømledningen kan opbevares under hovedenheden.
  • Sikkerhedsbeskyttelse mod overbelastning af motoren.
  • Maskinen fungerer ikke, hvis koppen til færdigmalet kaffe ikke er korrekt isat.
  • Dette produkt er beregnet til hjemmebrug.

Klik her og se kværnen i grå