Wilfa kaffekværn WSCG-2

God og solid kaffekværn til filterkaffe, stempelkaffe, aeropress, pour over eller mokkakande.

Varenr.
810003
799,00DKK
Se flere produkter fra Wilfa

Wilfa er en lille fleksibel hjemmekværn, med trinvis regulering af formalingsgraden. Ved at dreje på selve bønnebeholderen indstiller du let kværnen, der på forhånd er markeret med følgende indstillinger: grov (Dette er et Norsk produkt, derfor findes denne formalingsgrad der imødekommer den traditionelle Norske kogekaffe), stempelkande, filter, aeropress og espresso. Vi anbefaler, at espressoformalingen udelukkende bruges til mokkakande, da den ikke er fin nok til espressomaskine.

Wilfa’s 38mm knivværk er konisk, og udvikler meget lidt varme, således at kvaliteten af dine kaffebønner bevares under formalingen. Det tager cirka 30 sekunder at formale 80 gram filterkaffe, og cirka 20 sekunder at male 80 gram stempelkaffe – men vær opmærksom på, at forskellige ristegrader og bønnetyper vil påvirke tiden. Timer-funktionen bruges til at styre kaffemængden. På kværnen er påtrykt indstillinger for 10, 20 og 30 sekunder, men justeringen er trinløs og kan sættes frit.

Kaffekværnens kabinet består af rustfrit stål mens andre dele er af sort plastmateriale. Bønnebeholderen er lavet af gennemsigtigt plast med UV-filter, og kan indeholde 250 gram kaffe.

  • Strømledningen kan opbevares under hovedenheden.
  • Sikkerhedsbeskyttelse mod overbelastning af motoren.
  • Maskinen fungerer ikke, hvis koppen til færdigmalet kaffe ikke er korrekt isat.
  • Dette produkt er beregnet til hjemmebrug.
Specifikationer
Kapacitet bønneholder 250 g
Vægt 2.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.