Wilfa Svart Presisjon v2, aluminium

Skal man sætte 3 ord på Wilfa Svart Presicion må det være præcision, temperatur og æstetik. Den elegante kaffemaskine er lavet af gode materialer, ser godt ud og brygger en formidabel kop kaffe. What is not to like?

Kun 2 tilbage
Varenr.
602150
2.199,00 DKK
Se flere produkter fra Wilfa

Denne kaffemaskine er udviklet i samarbejde med Tim Wendelboe (World Barista Champion 2004 + World Cup Tasting Champion 2005) – altså en mand der har en mening om, hvordan en god kaffe skal smage, og hvordan den skal brygges. Derfor er denne kaffemaskine gennemtænkt til mindste detalje, hvilket det fine design også er et resultat af. F.eks. er vandbeholderen ikke en integreret del af selve maskinen, men en aftagelig del, der kan tages af og fyldes direkte under vandhanen. På vandbeholderen er angivet ikke blot vandmængde, men også hvor mange gram kaffe, du skal bruge, når du skal brygge med en given mængde vand.

Den helt store fordel ved denne kaffemaskine er dens temperaturstabilitet; Til sidste dråbe holder vandet en bryggetemperatur på 94 grader. Dette resulterer i en højre kvalitet af kaffe i koppen, og dermed en bedre udnyttelse af dine bønner. Når kaffen er færdigbrygget er den 85 grader varm.

Kaffemaskinen har Flow Control, hvilken betyder, at du kan justere og styre gennemløbstiden. Det giver dig et ensartet bryg hvad enten du brygger en enkelt kop eller en hel kande. Du skal blot indstille flow control på ringen i bunden af filtret efter anvisningen på vandbeholderen. Flow Control kan lukkes efter endt bryg så filteret ikke drypper på kaffemaskinens varmeplade.

Tip: Brug ikke kaffekolben til at dosere vand, den kan indeholde rester af olie og gammel kaffe. Brug i stedet en kande eller hold den aftagelige vandbeholder direkte ind under vandhanen.

 

Tekniske specifikationer

  • Vandbeholder 1,25 liter
  • Bryggetemperatur 92-96 grader
  • Aftagelig vandbeholder
  • Flow Control og drypstop
  • Når maskinen trænger til afkalkning blinker tænd/sluk-knappen. Afkalk straks.
Specifikationer
Vægt 8.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.