ZERO Tekande 0,8 L

Varenr.
000059
Fra 399,00 DKK

Tekander fra ZERO JAPAN i tre farver.

0,8 liter.

Zero Japan Inc. arbejder i spændingsfeltet mellem Japans mange hundrede årige tradition for keramik og moderne produktionsteknologi. Alle produkterne fremstilles i Japan, og gennemgår et strengt kvalitetstjek inden de forlader fabrikken. Designer Koji Inoue stræber efter en perfekt balance mellem skønhed, funktionalitet og hvordan tingene føles, når man rører ved dem.

Serien har et moderne og simpelt design. Hanken er udformet, så dine fingrer ikke rører ved tekanden, når du løfter den, og tuden er komponeret således, at det er nemt at hælde uden at spilde. Låget i rustfrit stål giver kanden et moderne udtryk, og så er det clipset fast på kanden, en idé der kom fra Koji’s mor. Hun havde efterhånen en hel samling af tekander uden låg, da de traditionelle, løse porcelænslåg ofte gik i stykker. Tepottens låg kan åbnes med tommelfingeren, og kanden kan derfor håndteres med én hånd. Låget kan også stå åbent, mens du doserer teblade. I filteret kan du brygge din te med løse blade, hvilket giver det bedste resultat, da tebladende kan folde sig helt ud og afgive mest smag og aroma. Filteret kan nemt tages op af kanden og rengøres under rindende vand, eller du kan du efterlade bladene i filteret, når kanden er tom, og bruge dem igen – det gør man i Japansk tetradition. Da filteret er i rustfrit stål, efterlader det ingen smagsstoffer i teen.

Tepotterne er lavet af stoneware, der brændes ved meget høje temperaturer (1200 grader), og de er derfor ekstremt modstandsdygtige. Alle produkter kan gå i opvaskemaskinen.

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20