Bliv Barista Champ

Vi deler ud af vores tips og tricks, og giver dig de bedste forudsætninger for et velsmurt parløb med din espressomaskine.

 

 

Barista Teknik Kursus hos Kontra Coffee Giv et gavekort
HVORNÅR Kl. 18:00 - 20:30
HVOR Hammerskjölds Alle 36, 2100 København Ø.
ANTAL Max 8 deltagere pr. kursus.
VARIGHED 2.5 time
PRIS 795 kr.

 

 

Kurset indhold

På 'Barista teknik’ lærer du om brygning af espresso, mælkesteamning og vi kigger på de grundlæggende teknikker bag latteart. Formålet er at give en praktisk og teoretisk viden, som du kan bruge, når du arbejder med din espressomaskine derhjemme.

I løbet af kurset skal vi arbejde med de forskellige parametre, som er med til at definere og skabe en espresso, og vi skal selvfølgelig også smage os frem. Vi kommer dermed til at beskæftige os med tamping, kværn, formaling og espressomaskinens grundlæggende funktioner.

Herefter går vi i gang med steaming af mælk, hvor målet er at steame en mælk med god mikroskum. Ophældning skal vi også øve os i, så vi smagsmæssigt får det bedste ud af at kombinere mælk og espresso. Samtidig lærer du også latte artens grundteknikker, så du kan øve videre derhjemme (Se evt. også vores 'Latte art’ kursus).

Kurset foregår på professionelle maskiner i vores kursuslokaler på Østerbro i København.

 

 

Se også

Kaffens Univers

Kaffens Univers

Bliv klogere på kaffens oprindelse og hvordan den forarbejdes. Smag på kaffe fra hele verden, og lær dine egne smagspræferencer at kende.

Barista Teknik kursus

Barista Teknik

Her gennemgår vi i teori og praksis alt fra espressobrygning til mikroskum og alle de andre parametre, der gør dig til en rigtig barista.

Latte Art kursus

Latte Art

Bliv mester i at steame den perfekte mælk til latteart, og træn sammen med en prof barista ophældningsteknikker til mønstre som tulipan og hjerte.

 

 

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.