Kom med ind i Kaffens Univers

Fra bær til bønne til bord. Kaffens rejse er lang før den rammer din kaffekop her på vores nordlige breddegrad. Den starter turen som et bær, der skal plukkes, pulpes, plejes og pakkes inden det starter den fysiske færd over verdenshavene og ind i varmen i vores risteri på Avedøre Holme.

 

 

Kaffens Univers hos Kontra Coffee Giv et gavekort
HVORNÅR Kl. 18:00 - 20:00
HVOR Hammerskjölds Alle 36, 2100 København Ø.
ANTAL 10-20 deltagere pr. kursus.
VARIGHED 2 timer
PRIS 295 kr.

 

 

Kurset indhold

På ’Kaffens Univers’ får du en større forståelse for, hvad kaffe er. Du lærer om dyrkning og forarbejdning af kaffe, og smager kaffer fra forskellige lande. Er det mon frugten i de afrikanske kaffer, chokoladen i de centralamerikanske eller nøddesmagen i de sydamerikanske kaffer, du bedst kan lide? Smag dig frem og find din favorit. Gennem foredrag, billeder og lyd kommer du med helt tæt på kaffen og dens historie, og vi kigger nærmere på, hvordan kaffen i dag har udviklet sig til et gourmet produkt.

 

 

Se også

Kaffens Univers

Kaffens Univers

Bliv klogere på kaffens oprindelse og hvordan den forarbejdes. Smag på kaffe fra hele verden, og lær dine egne smagspræferencer at kende.

Barista Teknik kursus

Barista Teknik

Her gennemgår vi i teori og praksis alt fra espressobrygning til mikroskum og alle de andre parametre, der gør dig til en rigtig barista.

Latte Art kursus

Latte Art

Bliv mester i at steame den perfekte mælk til latteart, og træn sammen med en prof barista ophældningsteknikker til mønstre som tulipan og hjerte.

 

 

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20