Barista Hustle Precision Milk Pitcher

Barista Hustle Precision Milk Pitcher

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

275,00 DKK
 
275,00 DKK

Hvis du går op i at lave latte art, og du hele tiden øver dig i at blive bedre og mere præcis, er denne milk pitcher fra Barista Hustle lige noget for dig.

Hvis du kæmper med symmetrien i dine mønstre, vil denne kande kunne give dig et løft. Hemmeligheden ligger i den meget akkurate placering af tuden lige overfor håndtaget. Denne udformning gør fremstillingen af mønstre i kaffen, hvis ikke nemmere, så i hvert fald meget mere præcis, og giver dig en bedre kontrol over dit håndværk.

Gennemgang af Barista Hustle The Pitcher....

 

Akkurate placering af tud i forhold til håndtag

Håndtaget og tuden er perfekt justeret i alle retninger til +/- 2 millimeter. Perfekt justering betyder, at denne pitcher hælder konstant og symmetrisk latte art, hver gang.

Precission milk pitcher

 

Perfekt alsidig hældetud

Designet til at give høj precision i din latte art uden dryp. Tuden er bred nok til slow-setta og small nok til de detaljerede mønstre.

the perfect milk pitcher spout

 

Holdbar pitcher

Dette er et professionelt kvalitetsværkstøj, der er bygget til hårdt brug bag kaffebaren. Fremstillet i 0,9 mm rustfri stål der holder formen og håndtaget er fuldt lasersvejset og garanteret til at holde i minimum 10 år.

durabel pitcher from Barista Hustle 

Opfyldnings markører

Markører på indersiden af kanden giver baristaen mulighed for hurtigt at fylde kanden med en nøjagtig mængde mælk. Placeret på begge sider af tuden giver de en ambidextrous indikation, der hjælper med at reducere spild.

Pitcher volume markers