Barista Hustle Precision Milk Pitcher

Varenr.
3000PL
Fra 275,00 DKK
Se flere produkter fra Barista Hustle

Hvis du går op i at lave latte art, og du hele tiden øver dig i at blive bedre og mere præcis, er denne milk pitcher fra Barista Hustle lige noget for dig.

Hvis du kæmper med symmetrien i dine mønstre, vil denne kande kunne give dig et løft. Hemmeligheden ligger i den meget akkurate placering af tuden lige overfor håndtaget. Denne udformning gør fremstillingen af mønstre i kaffen, hvis ikke nemmere, så i hvert fald meget mere præcis, og giver dig en bedre kontrol over dit håndværk.

Gennemgang af Barista Hustle The Pitcher....

 

Akkurate placering af tud i forhold til håndtag

Håndtaget og tuden er perfekt justeret i alle retninger til +/- 2 millimeter. Perfekt justering betyder, at denne pitcher hælder konstant og symmetrisk latte art, hver gang.

Precission milk pitcher

 

Perfekt alsidig hældetud

Designet til at give høj precision i din latte art uden dryp. Tuden er bred nok til slow-setta og small nok til de detaljerede mønstre.

the perfect milk pitcher spout

 

Holdbar pitcher

Dette er et professionelt kvalitetsværkstøj, der er bygget til hårdt brug bag kaffebaren. Fremstillet i 0,9 mm rustfri stål der holder formen og håndtaget er fuldt lasersvejset og garanteret til at holde i minimum 10 år.

durabel pitcher from Barista Hustle 

Opfyldnings markører

Markører på indersiden af kanden giver baristaen mulighed for hurtigt at fylde kanden med en nøjagtig mængde mælk. Placeret på begge sider af tuden giver de en ambidextrous indikation, der hjælper med at reducere spild.

Pitcher volume markers

 

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20