Espro P7 stemplekande, blankpoleret stål

Kun %1 tilbage
Varenr.
001000
Fra 995,00DKK
Se flere produkter fra Espro

Espro's elegante og funktionelle stempelkande

Canatiske Espro Press har viderudviklet stempelkanden med formålet at opnå en renere kop kaffe, med mindre grums og finpartikler som kommer med over i koppen. 

Bryggeren har 2 mikro-filtre kurve, som dobbelt filtre kaffen når man presser stemplet i bund. Filtrene sikre en langt renre kop men lader stadig de aromatiske olier komme igennem som andre metal filtrede bryggemetoder. For en endnu renere kop kaffe, kan et espro papirfilter tilføjes ind imellem de to filtrerings kurve, og på denne måde kan man opnå alle bryg fordelene ved en stempelkande, men samtidigt opnå den rene 'filter' kaffe smag.

Ydermere er P7 bryggeren udstyret med dobbelte rustfri stålvægge som holder kaffen varm. Konstruktionen er i rustfri stål og de dobbelte vægge er vakuumisolerede. Mikro-filtrene er talatfrie.

Kanden kan gå i opvaskemaskinen, men vi anbefaler, at du håndvasker den – så holder den sig pæn og funktionel længst muligt.

Her kan du læse en god stempelkandeopskrift.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.