Espro P7 stemplekande, blankpoleret stål

Kun %1 tilbage
Varenr.
001000
Fra 795,00DKK
Se flere produkter fra Espro

Slank og elegant stempelkande fra Canadiske Espro.

Espro Press har 2 mikro-filtre, som sikrer en helt ren kop, så de aromatiske olier og den rene kaffesmag slipper igennem. Du vil opleve en utrolig smagsforskel, som kan sammenlignes med Aeropress og Hario, når du brygger på Espro Press.
Kandens mikro-filter giver en renere kop stempelkaffe, uden grums og ‘støv’ og med tydeligere noter. Kandens dobbelte rustfri stålvægge holder kaffen varm. Konstruktionen er i rustfri stål og de dobbelte vægge er vakuumisolerede. Mikro-filtrene er talatfrie.

Kanden kan gå i opvaskemaskinen, men vi anbefaler, at du håndvasker den – så holder den sig pæn og funktionel længst muligt.

Her kan du læse en god stempelkandeopskrift.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.