Kontra Espresso 250g

Cremet espresso med stor krop. Noter af pekannød, karamel og mørk kryderet chokolade.

Denne espressoblend ligger solidt i midten af vores risteprofil, med en fin balance af syre og bitterhed.

Varenr.
200005
85,00DKK
  • Køb 10 for 78,00DKK pr styk og spar 8%
Se flere produkter fra KONTRA

Vores KONTRA Espresso er en blanding af 2 forskellige kaffer. Det er en klassiker i vores hus, som vi er stolte af er på vores kaffehylder. Denne espresso er ristet mørkt, og er skabt med det formål, at den skal smage igennem mælkebaserede espressodrikke, og stadig have karakter og fylde. Den egner sig rigtigt godt til dig, som godt kan lide en espresso med dybde og karakter.


Den colombianske kaffe

Kaffefarmere i Tolima er dedikerede og traditionelle. I nogle områder, er infrastruktur og fagspecifikviden ikke så udviklet som i andre regioner, da området i en årrække har været besat af FARC. Derfor har bønderne i området ikke haft mulighed for at følge med i den landbrugstekniske udvikling, og har heller ikke haft mulighed for at afsætte deres kaffe på specialitetsmarkedet. Nu ses kaffen som en potentiel vej ud af fattigdom. I de fjerne egne af Tolima ses kaffe som en motor til fremskridt. Kvinder og unge er stærkt involverede.

FAKTA
Main Crop: May - August
Mid Crop: October - February
Temperature: 16 – 24ºC
Varieties: Caturra, Colombia, Castillo
Altitude: 1650 – 2100 m.a.s.l.
Process: Washed
Drying Process: Sun dried

 


Den brasilianske kaffe

Kommer fra farmen São Silvestre, som drives af de to Andrade brødre siden 1991. Farmen er beliggende i det nordlige Minas Gerais, som ligger i det sydøstlige Brasilien. Andrade familien har dyrket kaffe igennem flere generationer. Det hele startede på farmen Capim Branco, som er beliggende i Cerrado Mineiro, hvilket er ca. 40 kilometer væk fra farmen São Silvestre. Grunden til at de har købt flere farme er, at de har en mission om, at der skal være mere kaffe af den højeste kvalitet til stede på kaffemarkedet. De har kontinuerligt forbedret deres forarbejdningsmetoder, og deres processer fra kaffen er plukket til den er færdigforarbejdet. Igennem de sidste par år har de vundet flere priser for deres kaffer, blandt andet har de vundet den internationale kaffekonkurrence ”Cup of Excellence”, hvilket er et stærkt bevis på, at deres anstrengelser og deres passion for at producere højkvalitetskaffe er gået rigtigt godt.

På farmen São Silvestre er jorden primært vulkanjord, som er ideelt til at dyrke kaffefarmens primære sorter: Yellow Icatú, Yellow Bourbon og Típica. Kaffen der er brugt til vores blanding er Yellow Icatú, og den er ”Pulped Natural”, som er en forarbejdningsmetode, der ofte bruges i Brasilien.


PROCENTFORDELINGEN AF KAFFERNE:

  • 60% Brasilien – Fazenda São Silvestre – Pulped Natural
  • 40% Colombia – Tolima - Washed


 

Opbevaring: Tørt, væk fra direkte sollys og ved jævn temperatur.
Dosering: 10-12 gram pr. singleskud espresso.
Vandtemperatur: 90-94 C
Bryggetid: 20-30 sekunder.

Specifikationer
Navision discount group KAFFE
Vægt 0.250000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.