Bliv professionel latte artist

Hvis du skal lave stor kunst i din kaffe har du brug for små bobler i din mælk. På kurset ’Latte Art’ lærer du kunsten at steame den perfekte mælk, og vi træner dig i teknikken bag smukke mønstre i kaffen. Hemmeligheden er en rolig hånd, mikro mælkeskum og en tiptop teknik.

 

 

Latte Art Kursus hos Kontra Coffee Giv et gavekort
HVORNÅR Kl. 18:00 - 20:00
HVOR Hammarskjölds Allé 36, 2100 København Ø.
ANTAL Max 4 deltagere pr. kursus.
VARIGHED 2 timer
PRIS 950 kr.

 

 

Kurset indhold

På kurset lærer du at steame den perfekte mælk til at lave latte art med, og vi øver ophældningsteknik, så du lærer, hvordan du bedst arbejder med kanden og mælken for at lave flotte mønstre i kaffen. Medbring gerne dine egne kander hjemme fra!

Kursusafholderen mestrer et bredt udvalg af mønstre, og vi fokuserer som udgangspunkt på mønstre som: hjerte, tulipan og rosetta. Ved at øve og mestre disse tre grundlæggende mønstre kan du kaste dig ud i at eksperimentere med mere komplekse mønstre og sammensætninger sammen med kursusafholderen. Derudover er der også mulighed for at lære at tegne i koppen, fx det at tegne en bamse i kaffen.

Vi skal informere om, at teori og praksis vedrørende brygning og smagning af espresso ikke er en del af dette kursus. Det anbefales derfor at have deltaget i ‘Barista teknik’ kurset forud for ’Latte art’ kurset eller at have lignende forudsætninger som beskrevet under ’Barista Teknik’ kurset.

Vi glæder os til at se dig til en sjov aften på Østerbro!

 

 

Se også

Kaffens Univers

Kaffens Univers

Bliv klogere på kaffens oprindelse og hvordan den forarbejdes. Smag på kaffe fra hele verden, og lær dine egne smagspræferencer at kende.

Barista Teknik kursus

Barista Teknik

Her gennemgår vi i teori og praksis alt fra espressobrygning til mikroskum og alle de andre parametre, der gør dig til en rigtig barista.

Latte Art kursus

Latte Art

Bliv mester i at steame den perfekte mælk til latteart, og træn sammen med en prof barista ophældningsteknikker til mønstre som tulipan og hjerte.

 

 

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.