Organic Espresso 1kg

En espresso med noter af hasselnød, mørk chokolade og mørke bær. Espressoen afrundes af en behagelig citrusagtig syre.

Varenr.
200016
280,00 DKK
  • Køb 3 for 252,00 DKK pr styk og spar 10%
  • Køb 6 for 224,00 DKK pr styk og spar 20%
Se flere produkter fra KONTRA

Denne espressoblend består af 100% økologiske kaffe fra Peru Shankivironi. En dejlig kaffe med et unikt smagsudtryk som smager den brede målgruppe.

Cooperativa Agraria Cafetalera (CAC) Shankivironi  blev grundlagt I 2015 af 11 producenter fra Shankivironi i Chanchamayo, Peru.

Det var deres mål at forbedre de lokale småbøndernes liv og udsigter gennem teknisk bistand, miljøledelse, lånetilskud og kvalitets- og produktivitetsstrategier. I dag har kooperativet 119 medlemmer hvoraf 102 er økologisk certificeret. De 58 i distrikterne Perene og Pichanaki i Chanchamayo og 61 fra distrikterne Rio Negro og Rio Tambo i Satipo-provinsen.

Med deres mission om at "Arbejde for vores medarbejders livskvalitet med en effektiv ledelse, og en kaffeeksport i harmoni med naturen", påbegyndte de for nylig et projekt hvor miljøeffektive komfurer installeres hos medlemmer af lokalsamfundet. Indtil videre er 104 komfurer installeret.

Dette er vigtigt for samfundet såvel som miljøet, da det reducerer forbruget af brænde på grund af komfurets effektivitet. Reduktionen i indsamling af brænde giver bedre mulighed for at genoprette skovøkosystemer, vandområder og biologisk mangfoldighed. Samtidig kanaliserer komfuret røgen bedre væk, og dermed reduceres forekomster af kroniske lungesygedomme som f.eks. astma, øjensygdomme som grå stær blandt befolkningen. Komfuret gør det også muligt at tilberede mad af en bedre kvalitet.

Kaffen er forarbejdet efter den våde metode. Kaffebærret plukkes først, når det er helt modent, pulpes og fermenteres i tanke. Herefter skylles det i koldt vand inden det tørres i polytunneler hvor varme- og fugtighedsniveauerne kan kontrolleres.

VELEGNEDE BRYGGEMETODER:

  • Espressomaskine
  • Mokkakande - hvis du er til mokka, må du prøve denne kaffe!

FAKTA

Kvalitet: 100% økologisk Arabica.
Forarbejdning: Vasket.


 

Opbevaring: Tørt, væk fra direkte sollys og ved jævn temperatur.
Formaling: Espressokaffe formales finere end filterkaffe.
Dosering: 6-9 gram pr. espresso.
Vandtemperatur: 90-94 C
Bryggetid: 20-30 sekunder.

Specifikationer
Navision discount group KAFFE
Vægt 1.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.