Profitec Go

Den lille gennemførte single boiler maskine med præcision og kraft der slår langt over prisen

DEN KORTE GENNEMGANG

 • Single boiler - kan ikke steame og brygge på samme tid
 • Lynhurtig opvarmningstid - klar til bryg på 5min!
 • PID kontrol - juster din brygtemperatur og smag forskellene 
 • Shottimer - følg med i brygtiden på PID-displayet
 • Vibrationspumpe - optimeret til minimal brygstøj
 • 4 Lækkere powdercoat farve valg
 • Justerbar OPV - Juster brygtryk i toppen af maskinen
 • 2,8 L vandtank - Stor vandtank, lille maskine

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

Kun %1 tilbage
Varenr.
PROGO2
Fra 6.995,00DKK
Se flere produkter fra Profitec

Profitecs sortiment af maskiner henvender sig til enhver, som ønsker en god espresso i hjemmet af en højkvalitets maskine lavet af solide materialer. Profitecs maskiner kommer altid med store og rummelige spildbakker, ’no-burn’-steamarme og PID.

Profitec GO er maskinen til dig som gerne vil have mest maskine for pengene og samtidigt spare lidt plads på køkkenbordet. Profitec GO giver dig en overaskende komplet maskine udstyret med præcisionen fra PID'en på kedlen, mulighed for justering af brygtryk på en tilgængelig OPV, et manometer med adgang til at se bryg og steamtryk og tilmed en rummelig drypbakke som er nem at tømme.

Til denne pris er GO maskinen virkelig svær at slå, og parret med en god espresso kværn har du et setup der slår langt over hvad prisen ellers indikerer.

Se detaljeret gennemgang nedenfor:


GENNEMGANG AF MASKINEN


SINGLEBOILER / ENKELTKEDEL SYSTEM

Når der brygges på en single boiler er det vigtigt at pointere at man ikke kan steame mælk med det samme efterfølgende. Dette er fordi maskinen er varmet op til en bryg temperatur på eksempelvis 93° og derfor ikke har opbygget noget damp. For at kunne steame skal maskinen da slås over på steammode og vil da tage ca. 30-60 sekunder før den har opvarmet kedlen til ca. 125°. Nu er der kogende vand og damp i kedlen og din mælk kan steames.

Derfor skal man sørge for at planlægge sin rækkefølge, når man brygger og arbejde lidt hurtigere. Eksempelvis laver man sit espresso skud først og slår da maskinen til damp efter. Af samme grund er enkeltkedel-maskiner sjældent nemme at lave flere mælkedrikke på ad gangen, da espressoen skal stå og vente på man når til at forberede mælken.

GO maskinen klarer dog alle de nødvendige temperaturskift med høj præcision, da der er PID installeret på kedlen. 

 

PID DISPLAY + INDBYGGET SHOTTIMER

Profitec GO kommer med en PID installeret på messingkedlen, som sørger for at temperaturen i kedlen bliver holdt stabil på en ønsket temperatur. Du har også mulighed for at ændre på brygtemperaturen og derved have kontrol over en af de mest vigtige parametre i din kaffebrygning. Prøv dig frem og smag forskellen ved forskellige brygtemperaturer.

Når maskinen brygger vil displayet også have funktion som en shottimer, så du kan følge med i hvor længe du har brygget.

Du kan læse mere om PID her.

 

STEAMKRAFT

På trods af Profitec GO's lille størrelse er der her tale om en maskine som har smæk på steamkraften, specielt taget maskinens pris i betragtning.

Men som med så mange maskiner med mindre kedler er der ikke så meget volumen at arbejde med. Maskinen er bedst til at lave en mælkedrik af gangen, af ca 200ml mælk. og vil skulle komme sig på ca. 20 sekunder imellem hver kande som skal steames, så er der lige tid til at tørre bordet af og finde favoritkoppen frem

 

VIBRATIONSPUMPE + OPV JUSTERING

Maskinen er udstyret med en stabil og god vibrationspumpe, der leverer masser af tryk til din espressobrygning. Maskinen er også udstyret med en overtryksventil (OPV) som sørger for at guide vibrationspumpen til ca. 9 bars brygtryk, industristandarden for espressobrygning.

Vibrationspumpen laver en vibrerende lyd under bryg, samt når der skal trækkes vand ind i kedlerne. Profitec er særlig kendt for deres lydsvage vibrationspumper, hvilken kun gør maskinen endnu mere elegant.

GO giver dig adgang til at justerer direkte på OPV'en i toppen af maskinen, og derved have indflydelse på bryg trykket som maskinen vil opnå. Du kan indstille imellem 7-9 bar tryk.

 

FAST VANDTILSLUTNING

Denne maskine kan ikke tilsluttes fast vand, men har en rigelig stor vandtank på 2,8L.

 

LYNHURTIG OPVARMNINGSTID

Profitec GO er varm allerede efter 5 minutter. Hvis du vil være ekstra god, kører du lidt varm vand igennem portafilteret og sørger for det er gennemvarmt før du begynder at brygge, så vil du opnå de mest ens og lækre espressoskud.

 

AFKALKNING

Alle maskiner som bruger vand, bør i Danmark benyttes med kalkfattigt og/eller filtreret vand.

Espressomaskiner er ingen undtagelse, og vi gør opmærksom på, at eventuelle skader på maskinen, der skyldes kalk, ikke er omfattet af reklamationsretten, da dette er et udtryk for misvedligehold af maskinen.

Vi anbefaler at denne maskine bliver serviceret professionelt efter 2 års brug. Kontakt endelig vores personale for mere information på dette område.

Vi anbefaler også at man selv afkalker sin maskine derhjemme forebyggende, se vores guide her.

 

VEDLIGEHOLDELSE AF MASKINE

Rengøring efter brug af maskinen er anbefalet. Det tager under to minutter, og sikrer dig en vedvarende og god kopkvalitet.

backflush gerne din maskine blot med vand, for at fange kaffe olier og grums før det sætter sig fast i kurv og showerscreen.

Husk at holde maskinen tør for vand der måtte ligge efter damp eller spild, specielt under drypbakken er dette vigtigt da det er normalt at vand sniger sig derned. 

Hvis ikke vandet tørres op jævnligt kan rustformationer forekomme over tid. 

HURTIGE SPECIFICATIONER

 • 0.4 L insoleret messing kedel
 • 2,8 L vandtank
 • PID kontrol
 • Shottimer
 • Lynhurtig opvarmningstid: klar på 5 minutter
 • Vibrationspumpe
 • Mål (BxDxH) 21 x 36,2 x 38,1 cm
 • Vægt 12,9 kg
 • Effekt 1200W

 

MED MASKINEN MEDFØLGER

 • 1 stk. filterhåndtag, dobbelt inkl. filterkurv
 • 1 stk. rensebørster
 • 1 stk. metal tamper
 • 1 stk. blindfilter
 • 1 stk. manual

 

 


Specifikationer
Kedelsystem Single boiler
Kedeltype 0,4L Messing kedel
PID Ja
Pre-infusion system Nej
Fast vandtilslutning Nej
Pumpetype Vibrationspumpe
Manometer for kedeltryk Ja
Manometer for pumpetryk Ja
Vandtank 2,8L
Autosluk Nej
Medfølger tamper Ja
Antal portafilter medfølger 1
Medfølger single filterkurv Nej
Medfølger dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter medfølger Ja
Effekt 1200W
Dimension Højde 381mm
Dimension Bredde 210mm
Dimension Dybde 362mm
Vægt 12.900000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.