Profitec Pro 800

Profitec Pro 800

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

19.000,00 DKK
 

PID-styret hand lever espressomaskine med én stor 3,5 liter kobber kedel der giver masser af dampkapacitet.

ELLER

Profitec Pro 800 er kendt for sin søde, fede, cremede espresso, og med en smule øvelse laver selv den utrænede barista en formidabel kaffe på denne maskine. Det er med andre ord super nemt at brygge en lækker espresso på en Profitec Pro 800 – dette skyldes ikke mindst at du kan lave en preinfusion under lavt tryk. Når du trykker håndtaget ned fyldes kammeret op med vand fra kedlen (med 1-1,5 bars tryk afhængtgt af din PID-indstilling), og når du igen trykker håndtaget op, presses vandet igennem kaffen. Fjedrene i gruppehovedet får hurtigt trykket op på 9 bar, og som brygget skrider frem falder det igen til 0. Generelt reducerer det gradvis faldende tryk overekstraktion i slutningen af brygget, og har tendens til at producere en sødere espresso.

Nu spørger du måske dig selv hvorfor en Profitec Pro 800 har en kobberkedel frem for en kedel i rustfrit stål, som mange af Profitec’s andre maskiner har. Svaret er at maskinen har en direkte gennemgang fra gruppehoved til kedel, og når du trykker håndtaget ned, skabes en stor belastning på denne forbindelse. Kobber er simpelthen mere fleksibelt materiale hvorfor det er valgt til denne maskine.

Maskinens steamer er en såkaldt ’no burn’ med indre rørføring, så du ikke brænder fingrene. Steam tippen er udstyret med 4 huller, og steam power er rigtig god. Inde i maskinen finder du gennemtænkt design og kvalitetskomponenter over hele linjen. PID er af mærket Gicar ligesom fill controller og pumpe også er. Styring og display til PID er gemt under drypbakken. Kedlen er isoleret, og der er let adgang til alle komponenter.  Rammen er lavet af et langt stykke metal fra front til bagside, og rustfri skinner gør det let at trække drypbakken frem og tilbage. Fødderne er højdejusterbare. Der medfølger single og dobbel portafiltre samt et naked porta filter.

Profitec Pro 800 giver mulighed for direkte vandtilslutning eller den indbyggede 3 liter vandtank. Vælges direkte vandtilslutning bliver denne espressomaskine fuldstændig lydløs, da trykket fra vandledningen er nok til fylde kedel og brygkammer og der bruges jo ikke pumpe på denne maskine til at skabe de 9 bar til at brygge med.

FAKTA

  • Masive lever bryggegruppe (7.8kg)
  • 3,5 liter kobber kedel
  • PID-styring af temperatur i kedlen
  • Skifte mellem vandtank eller direkte vandtilslutning
  • 1 liter drypbakke
  • 3 liter vandtank
  • Varmelegeme: 1600W
  • Vægt: 35.5 kg
  • Mål (BxDxH):  34,0 x 51,0 x 42,0 cm uden lever og filterholder

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer: Profitec Pro 800