Saint Anthony Wedge Distribution Tool

BT Wedge Distribution coffee tool; værktøjet der sikre dig lækker espresso perfektion, gang efter gang
Varenr.
SABTW
Fra 1.095,00 DKK
Se flere produkter fra Saint Anthony Industries

BT Wedge Distribution coffee tool, forener præcision, lækker brugervenlighed, med en langsigtet vision om at designe produkter som kan bruges i mange år i fremtiden. 

Saint Anthony Industries baseret i Salt Lake City, UTAH US leverer nogle af de mest gennemførte håndlavede espresso redskaber som du kan tilføje til din arbejdsgang ved din espresso maskine.

Udstyret er håndbygget af massivt rustfri stål indlagt med lækker træfinish på toppen af amerikansk hardwood - vælg mellem hvidbejdset egetræ eller valnøddetræ.

Wedgens udprægede design med enkelt spids til nivellering, sikre at kaffen bliver fordelt ligeligt, uden at risikere at kaffen bliver "tampet" ned i midten, i processen.

  • Diameter: 58,5 mm (Perfekt til 58mm maskiner) 
  • Indstillelig dybde: 5 - 14 mm
  • Vægt: 0,6 kg

Fås også i lækker ingraveret varient for nemmere overblik over tamp dybde, se Bachmann ACCU Drive versionerne

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.