AeroPress

AeroPress

AeroPress

En 10 år gammel nyhed fra en fyr der egentlig laver frisbees

9 varer

Faldende orden

9 varer

Faldende orden

AeroPress

For mere en 10 år siden kom AeroPress’en på markedet i USA, og siden har tendensen spredt sig over hele verden. Mange steder i verden afholdes mesterskaber i at lave den bedste kop kaffe på den lille kaffebrygger, og den er også blevet udråbt til at være den bedste rejsemakker, når du finder feriemålets kaffeløsning ikke eksisterende eller bare mistænkelig. Opfindelsen kommer fra firmaet Aerobie, der ellers er kendt for at lave frisbees.

En AeroPress kan brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen, og kan både brygge sort kaffe og espresso – i hvert fald noget der styrkemæssigt minder om det. Du kan tilkøbe metalfiltre, der i modsætning til papirfiltre lader æteriske olier i kaffen passere hvis du ønsker en mere fed smag i din kop, og ligeledes kan tilkøbes en Travel Cap, der tillader opbevaring af kaffebønner i topkammeret.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.