Plejeprodukter

Plejeprodukter

Plejeprodukter

En god kop kaffe kræver god pleje af udstyr

Varer 1-24 af 35

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 35

Side
pr. side
Faldende orden

Kaffe plejeprodukter

Vi elsker kaffe – men en god kop kaffe kræver, at du holder kaffemaskinen ved lige. Derfor har vi samlet de bedste kaffe plejeprodukter her på siden. Vores passion er stor, og vi prøver hele tiden at være opdaterede på alle fronter! Gå på opdagelse i vores udvalg af plejerprodukter her – og tøv ikke med at henvende dig, hvis du mener, at der er nogle plejeprodukter, som mangler i vores webshop. God fornøjelse.


 

Glem ikke plejeprodukterne!

Da du er landet her på siden, går vi ud fra, at du går op i at kunne servere en god kop kaffe. Uanset hvad, må du ikke glemme plejeprodukterne! Her vil vi kærligt løfte en pegefinger og understrege vigtigheden i, at du husker at pleje dit udstyr!

Konsekvensen ved at undlade pleje er stor

Det er meget enkelt: plejer du ikke dit udstyr, og holder du det ikke ved lige – ja så får du ikke det optimale ud af dit udstyr. I værste fald kan konsekvensen være, at din espressomaskine går i stykker! I forvejen vælger rigtig mange at spare, når det kommer til valg af kaffemaskine. Dem der så endelig vælger at investere i dét, som en ordentlig maskine koster, undlader så yderligere at holde den ved lige. Det er en skam, og konsekvenserne ved at undlade pleje er stor – i værste fald er dine penge spildt! Husk derfor at pleje dit udstyr – det er afgørende, hvis du fortsat vil drikke en velsmagende kop kaffe.

Har du spørgsmål til vores plejeudstyr?

Det kan være svært at gennemskue, hvordan det forskellige plejeudstyr skal anvendes korrekt. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en af vores produkter.

Du kan ringe til os på telefon: +45 35255920 eller give os et besøg i vores butik på Østerbro.

Tilbage er der kun at sige ”god fornøjelse!”. Vi håber, at du finder lige præcis det plejeudstyr, du var på udkig efter.

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20