Plejeprodukter

Plejeprodukter

Plejeprodukter

En god kop kaffe kræver god pleje af udstyr

29 varer

Faldende orden

29 varer

Faldende orden

Kaffe plejeprodukter

Vi elsker kaffe – men en god kop kaffe kræver, at du holder kaffemaskinen ved lige. Derfor har vi samlet de bedste kaffe plejeprodukter her på siden. Vores passion er stor, og vi prøver hele tiden at være opdaterede på alle fronter! Gå på opdagelse i vores udvalg af plejerprodukter her – og tøv ikke med at henvende dig, hvis du mener, at der er nogle plejeprodukter, som mangler i vores webshop. God fornøjelse.


 

Glem ikke plejeprodukterne

Da du er landet her på siden, går vi ud fra, at du går op i at kunne servere en god kop kaffe. Uanset hvad, må du ikke glemme plejeprodukterne! Her vil vi kærligt løfte en pegefinger og understrege vigtigheden i, at du husker at pleje dit udstyr.

Konsekvensen ved at undlade pleje er stor

Det er meget enkelt: plejer du ikke dit udstyr, og holder du det ikke ved lige – ja så får du ikke det optimale ud af dit udstyr. I værste fald kan konsekvensen være, at din espressomaskine går i stykker. Vi oplever desværre, at når man har købt ordentlig grej og investeret i en god maskine, så kniber det med at få maskineriet rengjort. Det er en skam, og konsekvenserne ved at undlade pleje er stor – i værste fald er dine penge spildt. Husk derfor at pleje dit udstyr – det er afgørende, hvis du vil holde liv i dit udstyr, og fortsat vil drikke en velsmagende kop kaffe.

Har du spørgsmål til vores plejeudstyr?

Det kan være svært at gennemskue, hvordan det forskellige plejeudstyr skal anvendes korrekt. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores produkter.

Tilbage er der kun at sige ”god fornøjelse”. Vi håber, at du finder lige præcis det plejeudstyr, du var på udkig efter.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.