Wilfa Svart Uniform, Sølv, WSFB-100S

DEN KORTE GENNEMGANG

 • 40 indstillingstrin for formalingsgrad
 • Låget er en kaffevægt med 0,1 g nøjagtighed
 • 58 mm flade knive i italiensk kvalitetsstål
 • Auto-stop sensor - stopper selv når der ikke er flere kaffebønner
 • Lydsvag formaling

Læs meget mere om denne kaffekværn længere nede af siden.

Varenr.
810066
2.495,00DKK
Se flere produkter fra Wilfa

Savner du mere smag i din filterkaffe? Wilfa har udviklet denne kværn i samarbejde med Tim Wendelboe med det formål at få mere ud af dine lækre fristristede kaffebønner.

For det første er der tale om 58mm flade knive, der (modsat koniske knive i Wilfas andre kaffekværne) sikrer en mere ensartet formaling. For din kaffesmag betyder det, at kaffen bliver renere og tydeligere i smagen. Når du ændrer på formalingen, så ændrer du dermed også din kaffesmag væsentligt – en ensartet formaling er nemlig mere præcis og giver unikke smagsresultater.

Kværnen har 40 små trin, som du let kan benytte dig af. Justeringen foregår ganske let ved at dreje kværnens øverste del, og du er ikke i tvivl om hvor kværnen er indstillet.

Det særlige ved denne kværn er, at den også kan formale til espresso. Modsat mange andre kværne, som er bedst til enten filter eller espresso, så rummer denne kværn muligheden begge dele. Det skal dog understreges, at kværnens udformning er udtænkt med henblik på filterbrygning.

God kvalitet og unikt design

Et andet lækkert aspekt ved denne kværn er, at den er lavet af aluminium og stål. Modsat mange andre kværne lavet af plastik, så gør denne udformning, at der er mindre statisk elektricitet. Statisk elektricitet kommer til udtryk ved, at kaffen efter endt formaling synes at flyve rundt over det hele, så snart du tager den formalede kaffe ud af beholderen. Uniforms udformning mindsker dette til et minimum – et stort plus på køkkenbordet.

Wilfa SVART Uniform kværner dinne kaffebønner nænsomt

Uniform larmer derudover ikke særlig meget. Med sine langsomme omdrejninger er den støjsvag, og sikrer at dine kaffebønner bliver minimalt opvarmede ved formaling, især til større bryg. Dette er endnu en ting, der sikrer dig bedre smag i koppen. Kværnen stopper derudover også selv, har kun en enkelt knap – og måske det lækreste plus overhovedet.

Der følger en kaffevægt med

Kværnens låg er en digital præcisionsvægt, og Uniform opfordrer dermed til, at du opbevarer dine bønner i posen og afvejer den mængde du har behov for fra bryg til bryg. Der er nemlig ikke plads til at opbevare bønner i bønnebeholderen, og det er et smart træk: du får nemlig mere smag ud af kaffen, ved at beholde bønnerne i din lufttætte pose eller beholder.

Uniform er en alsidig kværn, der møder alle behov og som giver dig en kaffe med mere smag!

 

Wilfa SVART Uniform specifikationer

 • 40 indstillingstrin for formalingsgrad
 • Låget er en kaffevægt med 0,1 g nøjagtighed
 • Måleenheder: g, lb, oz
 • LED skærm
 • Auto-stop sensor - stopper selv når der ikke er flere kaffebønner
 • Materiale: stål og aluminium
 • Anti-statisk kaffebeholder i rustfrit metal
 • Gratis app til iPhone og Android kan hentes
Specifikationer
Knive diameter 58 mm
Effekt 80 W
Dimension Højde 29,4 cm
Dimension Bredde 14,8 cm
Dimension Dybde 14,8 cm
Vægt 5.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.