EMEYU ORGANIC Empiric Sky 50 stk.

Varenr.
38310004
300,00DKK
.
Indhold: En kasse indeholder 50 portioner pakket i bomuldsposer og beskyttende folie.

Emeyu tilbyder et spændende udvalg af teer fra kvalitetsplantager i Asien, og hylder teens smag, sundhedsfordele samt andre unikke egenskaber. At vælge Emeyu er en garanti for at få en te af højeste kvalitet, der samtidig respekterer de smukke bjerge hvor den gror. Du får en optimal og naturlig smagsoplevelse.

Navnet Emeyu indfanger essensen af te kultur og dens centrale elementer - skønhed og ekspertise. EME stammer fra det legendariske kinesiske bjerg E Mei Shan, der dækket i tåge og skyer, fyrretræer og blomster, er en inspiration af naturlig skønhed og friskhed. Bjerget er hjemsted for over 20 buddhistiske templer, og er berømt for at producere den smukkeste og mest velduftende te.

YU kommer fra navnet på en te-helgen, Lu Yu, som var et forældreløst kinesisk barn, der perfektionerede sine te-færdigheder under vejledning af buddhistiske munke. Han skrev den første bog om te, og blev kejserens foretrukne te mester. Efter hans død blevt han kåret til helgen, og den dag i dag tilbedes han stadig af te-farmerne. Lu Yu er også et andet ord for ekspertise, smag og luksus.

Specifikationer
Vægt 0.100000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.