Espressoudstyr

Espressoudstyr

Espresso Gear

Alt det grej der skal til, når du skal kræse for detaljen

48 varer

Faldende orden

48 varer

Faldende orden

Espresso Gear

Vi elsker kaffe – god kaffe! At kunne brygge en velsmagende kop kaffe kræver det rigtige kaffeudstyr. Derfor kan du her gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af det bedste kaffeudstyr på markedet! Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kaffeudstyr – eller hvis du mener, at der findes fantastisk kaffeudstyr, som ikke indgår i vores webshop.

God fornøjelse!


 

KONTRAs kaffeudstyr

Vores kaffeudstyr spænder bredt. Det betyder med andre ord, at kaffeelskere kan finde alt, hvad hjertet måtte begære. KONTRAs kaffeudstyr spænder fra alt fra kaffekopper til stempelkander og kaffevægte. Selvom du måske allerede mener, at du har det vigtigste kaffeudstyr, håber vi, at du vil blive inspireret af de mange muligheder, som er her på siden.

Har du spørgsmål til vores kaffeudstyr?

Meget af det kaffeudstyr, du finder her på siden, er relativt avanceret. Det er derfor ikke så mærkeligt, hvis du har spørgsmål. Vi ønsker både at levere de bedste produkter, men en stor del af vores forretning bygger også på tanken om den gode service. Vi står derfor altid til rådighed for alle dem, der har en skjult kaffeelsker gemt i maven. I den forbindelse tilbyder vi også kaffekurser, hvor vi kan gør dig klogere på, hvordan du brygger den perfekte baristakaffe!

Du kan ringe til os på telefon: +45 35255920 eller give os et besøg i vores butik på Østerbro.

Mere viden om kaffeudstyr

Følg også vores blog, hvor vi løbende deler ud af vores viden og passion om kaffe. Vi opdaterer den løbende, så du altid er opdateret.
Tilbage er der kun at sige ”god fornøjelse!”. Vi håber, at du finder lige præcis det kaffeudstyr, du leder efter.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.