Torr Goldfinger Sharp 54,55mm Oliventræ

Varenr.
740147
899,00DKK
Se flere produkter fra
Brand:Torr

Denne tamper fra Torr udmærker sig ved sin skarpe kant, der slutter helt tæt til filterskålen. En typisk og tilbagevendende problematik ved tampere er, at selvom man har lavet et ensartet tamp, så sidder der stadig kaffe på siden af filterskålen. Denne kaffe går enten til spilde i selve brygget og gør bryghovedet unødigt beskidt og fyldt med kafferester. Med en tamper som denne undgås disse problematikker, og det bliver utrolig simpelt at sikre et godt og ensartet bryg, hver gang.

Oliventræ har mange nuancer, og kan gå fra det let rødlige til det meget lyse og mere hvide i træets nuancer. Hver tamper er unik pga. træets forskelligheder.

Diameter: 54,55 mm
Håndtag: Oliventræ
Vægt: ca. 320g


 

Torr Toys designer tampere som aldrig går af mode. Deres design en simpelt og tidsløst, og ingen tampere i naturmaterialer er 100% ens, så hvert enkelt produkt er unikt. Derudover er kvaliteten i top, og produkterne er håndlavede.

Specifikationer
Vægt 3.500000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.