Mælketermometer

Praktisk termometer til når du steamer mælk.

Varenr.
740017
139,00 DKK

Termometer, der kan klipses på siden af mælkekanden, så du kan følge med i mælkens temperatur, mens du steamer den. Feltet omkring den optimale mælketemperatur er tydeligt markeret, så du undgår at brænde mælken på.

MÆLKESTEAMNING - SÅDAN GØR DU:

- Introducer lidt luft i mælken, ved at holde steamtippen lige ved overfladen, indtil den når legemstemperatur. Mærk efter med hånden undervejs og sørg for at bevare kontrollen.
- Få mælken til at rotere i kanden ved at placere steamtippen lige under overfladen langs kandens side. Undgå at introducere luft.
- Sluk for steameren ved 60° C. Tør steameren af med fugtig klud. - Husk at lukke damp ud af steameren både før og efter steamning.

Du kan også se en video af hvordan i fanen "Produktvideo".

Specifikationer
Vægt 0.200000
Navision discount group BARISTA

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.