SCAE Roasting Foundation

Bogen til dig der gerne vil igang med kafferistning.
Varenr.
38740366
145,00DKK

Denne bog er til dig, der gerne vi i gang med kafferistning. Den er skrevet til professionelt brug, men indeholder en mængde viden, der også er essentiel for hjemmeristeren. Der indledes med risteprocessens trin, herefter følger to små afsnit om temperatur og tid, der i det fjerde afsnit sammenflettes under titlen ’Risteprofil’. I femte og næstsidste afsnit gives et par tommelfingerregler for længden af et rist, mens du afslutningsvis får nogle gode råd til brandbekæmpelse – for som der skrives i bogen, er det ikke et spørgsmål om ’hvis’ men ’hvornår’ du får brand i din kafferister – i hvert fald når det kommer til professionel kafferistning, hvor en række forholdsregler må tages for at skærpe sikkerheden.

Denne introduktion til SCAE Roasting Foundation (Specialty Coffee Association Europe) er skrevet af Morten Münchow, der var KONTRA Coffees første kafferister. Morten driver i dag sin egen virksomhed CoffeeMind, som holder til i KONTRA Coffees lokaler på Jernholmen, og han underviser blandt andet på London School of Coffee, hvor mere end 400 elever har været igennem hans kurser om kafferistning. CoffeeMind stræber efter at levere unik og individualiseret læring af høj kvalitet til både nye og veletablerede virksomheder i kaffebranchen.

Siden 2013 har Morten arbejdet som udviklingsleder for SCAE’s certificeringssystem for kafferisterier, og i denne bog videregiver han afgørende viden til dig, der gerne vil i gang med kafferistning og måske efterfølgende deltage i uddannelse og eksamen.

Længde: 36 sider
Sprog: Engelsk

Morten Münchow
SCAE RISTNING FOUNDATION
1. udgave, 2016
© CoffeeMind Press

Redaktør: Simon Kratholm Ankjærgaard, Quote Kommunikation
Grafisk design: Mark Gry Christiansen
Tryk: LaserTryk.dk
ISBN: 978-87-93507-00-5

CoffeeMind Press
Hansstedvej 35
DK-2500 Valby
Danmark

info@coffee-mind.com

Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives i nogen form uden skriftlig tilladelse fra indehaverne af ophavsretten. Undtagelser er mindre ekstrakter til anmeldelser.

Specifikationer
Vægt 0.200000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.