Serviceaftale

SERVICEAFTALE

HVAD GØR DU HVIS DIT UDSTYR STREJKER?

Når grejet går ned

Mandag morgen; Du møder fløjtende ind på arbejde, og tænder som det første for kaffemaskinen. Den kvitterer bare med et host og et blinkende display! Uanset hvor mange af dine bedste kneb du bringer i spil, sker der intet. Om få minutter fyldes kontoret med kaffetørstige medarbejdere - Hvad gør du?

Dette scenarie vil de fleste af os gerne undgå, og derfor er det vigtigt, at vi vedligeholder vores bryggeudstyr.

Serviceaftale

Hvis du har lavet en serviceaftale med os, så sørger vi løbende for at udføre den vedligeholdelsesplan, som producenten af dit bryggeudstyr anbefaler. På den lange bane giver det en længere levetid, og vores kunder oplever langt færre nedbrud på deres kaffemaskiner.

Skulle uheldet alligevel være ude, så sidder vi klar ved telefonerne, og kan måske guide dig hurtigt videre. Hvis ikke, sender vi en medarbejder fra vores tekniske afdeling.

Service og vedligehold

Det kaffeudstyr, vi arbejder med, er godt gedigent grej, der kan holde i mange år. Det styrkes i endnu højere grad hvis udstyret får den rette service. Hos KONTRA Coffee laver vi helst serviceaftaler på det udstyr, vi sælger. Det vil sige, at tegner du en servicekontrakt med os, så sikrer vi løbende kvaliteten af din kaffe, og sørger for at vedligeholde det udstyr, du har købt. Det er både sund fornuft for miljø og pengepung.

 

Serviceaftale

Hos KONTRA er serviceaftale som en forsikring hvor alle omkostninger til reparation og vedligeholdelse er indeholdt. Det gælder både teknikertimer, reservedele og filtrering af vandet. Der betales et fast beløb hver måned eller år, og aftalen indeksreguleres med statens én gang årligt (typisk under 2%). Aftalen gælder både reparationer ved nedbrud og løbende forebyggende service, der sikrer at udstyret altid kan producere optimal kvalitet.

Serviceaftalen dækker alle hverdage i dagtimerne, og alle weekender og helligdage hele året.

 

NEDBRUD?

Vi hjælper dig hurtigt videre

35255920

 

Hvordan virker det?

 

  • Ring 35255920 så undersøger vores dygtige personale årsagen, og sørger for yderligere assistance.
  • Vi sender en tekniker så hurtigt det er muligt. Det er det næsten altid samme dag.
  • Vores teknikerteam reparerer dit udstyr ude hos dig. Vi har altid bilen fuld af reservedele.
  • I yderste konsekvens tilbyder vi låneudstyr, og tager vi dit grej med hjem på værkstedet.
 

 

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.