Latte Art Stål Kande

Varenr.
0452
Fra 89,00 DKK

Stålkande til opvarmning af mælk på espressomaskine. Kanden bruges af professionelle baristaer over hele verden til f.eks. at lave de flotte mønstre i kaffen du kender fra café også kaldet Latte Art. Kanterne er skrå og hældetuden er lavet, så den ikke drypper. Uundværlig ved siden af din espressomaskine.

KONTRA fører kanderne i fem forskellige størrelser, og prisen varierer afhængigt af størrelsen.

Kan også bruges som fløde eller mælkekande – eller når du brygger AeroPress kaffe og vil servere flere kopper på en gang.

MÆLKESTEAMNING - SÅDAN GØR DU:

- Introducer lidt luft i mælken, ved at holde steamtippen lige ved overfladen, indtil den når legemstemperatur. Mærk efter med hånden undervejs og sørg for at bevare kontrollen.
- Få mælken til at rotere i kanden ved at placere steamtippen lige under overfladen langs kandens side. Undgå at introducere luft.
- Sluk for steameren ved 60° C. Tør steameren af med fugtig klud.
- Husk at lukke damp ud af steameren både før og efter steamning.

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20