Tilmelding til LeverandørService

Med LeverandørService fra Nets, trækker KONTRA A/S sit tilgodehavende direkte fra kontoen i din virksomheds pengeinstitut efter aftale med dig - ligesom du kender det fra dine private konti med PBS. Der er ingen omkostninger for din virksomhed, og du har sikkerhed for, at regningerne bliver betalt til tiden.

Du bevarer overblik og får mindre papirarbejde.
Med LeverandørService slipper du for at betale indbetalingskort, skrive og sende checks eller overføre hver enkelt betaling i netbank. Du får dermed mere tid, som du kan bruge på din kerneforretning.
Senest tre dage før betalingen vil du modtage information fra KONTRA A/S om trækket. Du får samme information som i dag og besked om, hvornår pengene bliver trukket.

Du kan altid afvise en betaling. Op til to dage efter betalingen er gennemført, er det muligt at afvise den. Hvis betalingen allerede er gennemført, vil pengene blive tilbageført til din konto. Betalingen sker til tiden – hverken for tidligt eller for sent. På grund af travlhed eller ferie kan det hænde, at regninger ikke bliver betalt til tiden. Med LeverandørService vil regningerne altid blive betalt til tiden. Du undgår derved eventuelle stop i leverancer og slipper for eventuelle rykkergebyrer og morarenter.

Regningerne betales altid på sidste rettidige betalingsdag, hvilket giver dig renter i længst mulig tid. Få glæde af fordelene ved LeverandørService - tilmeld dig nedenfor allerede i dag.

 

Tilmeld her

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.