Te

Te

Te - Emeyu

Økologisk te på den skandinaviske måde

20 varer

pr. side
Faldende orden

20 varer

pr. side
Faldende orden

Te

Emeyu te

Vores udvalg af teer udgøres af lækre økologiske teer fra danske Emeyu, der går højt op i kvalitet. Du kan også finde en række stoneware-produkter fra japanske Zero Japan Inc.

Zero Japan Inc. arbejder i spændingsfeltet mellem Japans mange hundrede årige tradition for keramik og moderne produktionsteknologi. Alle produkterne fremstilles i Japan, og gennemgår et strengt kvalitetstjek inden de forlader fabrikken. Designer Koji Inoue stræber efter en perfekt balance mellem skønhed, funktionalitet og hvordan tingene føles, når man rører ved dem.

Sammen med Emeyu tilbyder vi et udvalg af lækre kvalitets teer, der alle er økologiske. Alle teerne kommer fra kvalitetsplantager i både Asien, men også Afrika, der er gennem testet og checket via laboratorier i Tyskland. Det er Emeyus egne blandinger, der gør brandet, Emeyu, så stærkt, da kvaliteten samt teens smag og duft er af højeste kvalitet, og helt naturlig. Ud over kvaliteten i teen og det skandinaviske design, går Emeyu også højt op i bæredygtighed, hvilket afspejler sig i deres emballager, hvor der arbejdes hårdt for at være så bæredygtig som overhovedet muligt.

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20