Te

Te

Te - Emeyu

Økologisk te på den skandinaviske måde

8 varer

Faldende orden

8 varer

Faldende orden

Te

Vores udvalg af teer udgøres af lækre økologiske teer fra danske Emeyu, der går højt op i kvalitet. Du kan også finde en række stoneware-produkter fra japanske Zero Japan Inc.

Sammen med Emeyu tilbyder vi et udvalg af lækre kvalitets teer, der alle er økologiske. Alle teerne kommer fra kvalitetsplantager i både Asien, men også Afrika, der er gennem testet og checket via laboratorier i Tyskland. Det er Emeyus egne blandinger, der gør brandet, Emeyu, så stærkt, da kvaliteten samt teens smag og duft er af højeste kvalitet, og helt naturlig. Ud over kvaliteten i teen og det skandinaviske design, går Emeyu også højt op i bæredygtighed, hvilket afspejler sig i deres emballager, hvor der arbejdes hårdt for at være så bæredygtig som overhovedet muligt.

Zero Japan Inc. arbejder i spændingsfeltet mellem Japans mange hundrede årige tradition for keramik og moderne produktionsteknologi. Alle produkterne fremstilles i Japan, og gennemgår et strengt kvalitetstjek inden de forlader fabrikken. Designer Koji Inoue stræber efter en perfekt balance mellem skønhed, funktionalitet og hvordan tingene føles, når man rører ved dem.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.