After Dinner 250g

Mørk og fyldig kaffeblanding. Noter af mørk chokolade, peber og ristede hasselnødder. Perfekt til at runde et skarpt hjørne.


Varenr.
200021
77,00 DKK
  • Køb 10 for 65,90 DKK pr styk og spar 14%
Se flere produkter fra KONTRA

Vores After Dinner kaffe er en blanding af 3 forskellige kaffer. Det er en klassiker i vores hus, som vi er glade for stadig er populær på vores kaffehylder. Denne kaffe er vores mørkest ristede filterkaffe, som er skabt med formålet at smage igennem efter et krydret måltid. Den egner sig også rigtigt godt til dig, som godt kan lide en kaffe med dybde og karakter. Kaffen er kraftig og består af lidt godt fra alle verdenshjørner, fra Indonesien får vi dybde og krydderier hvorimod Brasilien og Colombia giver blandingen sødme og en let syre.

Alle kafferne er fra farme, vi arbejder tæt sammen med. Råkaffen bliver transporteret direkte til Danmark hvor vi blander, rister og pakker den. Vi har et godt forhold til farmerne, som vi snakker med når de har noget på hjerte og omvendt.

 

Den colombianske kaffe

Farmen La Argentina ligger i Colombia i regionen Southwest Antioquia nær byen Sabanitas. Vi skal op i 1800 – 2050 moh. for at finde den 21 ha store plantage der siden 1987 har været i Familien Gómez’ eje. Under optøjer i 1990’erne måtte de forlade deres ejendom, men kom tilbage og moderniserede gården, der hvor det var nødvendigt. Senest har de investeret i en vådmølle for at være i stand til at forbedre forarbejdningen af deres kaffebønner, og dermed gøre smagen bedre.

La Argentina’s plantage består af 150.000 kaffetræer hvilket er et stort antal taget i betragtning af, at den gennemsnitlige colombianske kaffebonde besidder 6000–7000 træer. På farmen dyrkes sorterne Castillo (90%) og Colombia (10%). Når bønnerne er plukket og frugtkødet er fjernet, fermenteres bønnerne i 24 timer. Herefter tørres de langsomt ved lave temperaturer i et tørreanlæg.

 

Den brasilianske kaffe


Kommer fra farmen São Silvestre, som drives af de to Andrade brødre siden 1991. Farmen er beliggende i det nordlige Minas Gerais, som ligger i det sydøstlige Brasilien. Andrade familien har dyrket kaffe igennem flere generationer. Det hele startede på farmen Capim Branco, som er beliggende i Cerrado Mineiro, hvilket er ca. 40 kilometer væk fra farmen São Silvestre. Grunden til at de har købt flere farme er, at de har en mission om, at der skal være mere kaffe af den højeste kvalitet til stede på kaffemarkedet. De har kontinuerligt forbedret deres forarbejdningsmetoder, og deres processer fra kaffen er plukket til den er færdigforarbejdet. Igennem de sidste par år har de vundet flere priser for deres kaffer, blandt andet har de vundet den internationale kaffekonkurrence ”Cup of Excellence”, hvilket er et stærkt bevis på, at deres anstrengelser og deres passion for at producere højkvalitetskaffe er gået rigtigt godt.

På farmen São Silvestre er jorden primært vulkanjord, som er ideelt til at dyrke kaffefarmens primære sorter: Yellow Icatú, Yellow Bourbon og Típica. Kaffen der er brugt til vores blanding er Yellow Icatú, og den er ”Pulped Natural”, som er en forarbejdningsmetode, der ofte bruges i Brasilien.

 

Den indonesiske kaffe

Kommer fra Orang Utan Coffee Project der har til huse i regionen Aceh i det nordligste Sumatra. Her produceres kaffen i den sydøstasiatiske regnskov under økologivenlige forhold, så regnskoven ikke tager skade, og i sidste ende forsvinder på grund af rovdrift. Og så støtter kaffeproduktionen også den udryddelsestruede orangutang, der har hjemme i regnskovens trækroner. Du kan læse meget mere om projektet her.
 
 

PROCENTFORDELINGEN AF KAFFERNE:

  • 50% Colombia – La Argentina - Washed
  • 30% Brasilien – Fazenda São Silvestre – Pulped Natural
  • 20% Indonesien – Orang Utan Coffee – Pulped Natural

 

VELEGNEDE BRYGGEMETODER:

  • Stemplekande
  • Kaffemaskine
  • AeroPress
  • Pour Over (Chemex/Hario)
  • Mokkakande

 

Opbevaring: Tørt, væk fra direkte sollys og ved jævn temperatur.
Dosering: Ca. 6,5 gram pr. dl.
Vandtemperatur: 92-96 o

Specifikationer
Navision discount group KAFFE
Vægt 0.250000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.