Andet

Alt det andet

Alt det du ikke ved, du mangler

24 varer

Faldende orden

24 varer

Faldende orden

Står du og mangler en lille værtindegave, skal manden der har alt oplyses om alle hemmelighederne bag det gode kaffebryg, eller trænger i bare til lidt sødt til kaffen hjemme hos jer, så finder du det lige her. ’Alt det andet’ bugner af lækre chokolader, Bagsværds populære lakridser, knasende sprøde popcorn og informative bøger om alt det gode.

Mikkel Friis-Holms chokolader er prisvindende luksus-chokolader, der ifølge ham selv smages bedst ved at ligge et lille stykke chokolade ind på tungen, og lige så stille lade det smelte og fylde mundhulen med smag - uden at åbne munden i mellemtiden vel at mærke. Uanset hvordan du foretrækker, at smage på din chokolade, så lover vi, at den her er helt fantastisk og uden sidestykke på den danske chokoladescene.

Så hvad enten det er din søde tand, der skal fyldes op, eller det måske mere er åndelig føde, du har brug for, foreslår vi, at du tanker op her.

Tip: Glem ikke, at sammen med et stykke godt chokolade, hører en god kop kaffe.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.