Carl Henkel ARCA X-TRACT-BREW

Varenr.
CH205
Fra 400,00 DKK
Se flere produkter fra Carl Henkel

Med denne elegante kaffebrygger fra Carl Henkel laver du let en fremragende kop kaffe, helt uden at bruge papirfiltre.

Vi er svært begejstrede for den simple måde at brygge kaffe på - og hele udstyret kan gå i opvaskemaskinen!

Det gennemsigtige look og simple design passer ind over alt, og gør det til en leg at lave kaffe. Du har flere muligheder, men det mest simple er simpelthen at komme din formalede kaffe ned i filteret og hælde vand over, indtil kanden er fyldt med den ønskede mængde vand i forhold til kaffe.

Filteret er særligt, da det ikke giver grums i kaffen. Inde i filteret er et finmasket net, der fanger alle de fine korn fra formalingen, så de ikke kommer ud i kaffen.
Når man brygger med metalfilter, så er det dog altid gældende at meget, meget fine kaffekorn kan dog trænge igennem og efterlade en smule grums, men væsentligt mindre end en stempelkande.

Du kan vælge at tage filteret op, når du synes kaffen har trukket længe nok, eller du kan bare lade det sidde i kanden - alt efter hvad du foretrækker af smag. Jo længere kaffen trækker i vandet, des kraftigere bliver kaffen.

Kanden holder også kaffen varm længe, så du kan nyde kaffeni ro og mag.

Og ja, det minder måske lidt om måden man brygger te på i kandens opbygning - men sådan kan du også sagtens brygge kaffe!

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.