Vores butik på Østerbro er lukket t.o.m den 7. februar. Du kan stadig handle online, hvor du kan vælge at afhente i butikken.

Guatemala, La Serrania 250g

Noter af sød limefrugt, lemonade og brun sukker. Kaffen er frugtig med en blød mundfylde.

Varenr.
RK0114
80,00 DKK
  • Køb 10 for 63,90 DKK pr styk og spar 20%
Se flere produkter fra KONTRA

Denne kaffe er importeret direkte fra farmen La Serranía i Guatemala, som farmer Pedro Fernádez grundlage i 1985. Han er drevet af en passion for kvalitet, og dyrker sin jord med respekt for miljøet – ligesom hans forfædre gjorde det før ham. Udover kaffe dyrker farmen også andre afgrøder på en etisk og bæredygtig måde. Størstedelen af farmen er plantet til med fyrretræer og de nitrogenfikserende Inga-træer, som giver skygge til de afgrøder, der gror under dem, ligesom de bidrager med organisk materiale, der bruges som naturlig gødning og forhindrer erosion af jorden. Pedro dyrker også bl.a. kardemomme og prydplanter.

På La Serranía dyrkes følgende kaffesorter: Catuaí, Kenya 7 (K7), Yellow Villa Sarchí, Maragagogype og Pacamara. Gesha, Murta og Kimono. Capulin er en særlig blanding af de forskellige sorter.

Finca La Serranía ligger i regionen El Progreso, San Cristobal Acasaguastlàn, i bjergkæden Sierra de Las Minas, Guetamala. Plantagen ligger i et regnskovsmiljø, der giver et unikt mikroklima på grund af den kolde og fugtige luft fra Sierra de Las Minas om aftenen, og den varme opadstigende vind fra Motagua’s floddal i løbet af dagen. La Serranías højde varierer fra 1.300 moh i den nedre del af gården, op til 1.600 moh i den højere del.

På baggrund af farmens høje beliggenhed er alle bønner, der dyrkes på La Serranía ’Strictly Hard Bean’ (SHB). Termen refererer til bønner, der er dyrket i min. 1400 meters højde. Det bevirker, at bønnerne udvikler sig langsommere, og derfor bliver hårdere og tættere i strukturen end bønner der er dyrket i lavere højder. Konsistensen og smagen af højvoksende bønner gør dem mere eftertragtede og ofte dyrere.

 

Velegnede bryggemetoder:

  • Filter
  • Stemplekande
  • Kaffemaskine
  • AeroPress
  • Pour Over

 

Opbevaring: Tørt, væk fra direkte sollys og ved jævn temperatur
Dosering: Ca. 6,5 gram pr. dl.
Vandtemperatur: 92-96 C

Specifikationer
Oprindelsessted Guatemala
Region El Progreso
Producent Pedro Fernández
Væksthøjde 1700 meter over havet
Vægt 0.250000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider for afhentning af onlineordre:
Mandag kl. 10-15
Tirsdag kl. 10-15
Onsdag kl. 11-18
Torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-15
Lørdag Lukket

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20