Profitec Pro 300

DEN KORTE GENNEMGANG

 • Dual boiler (små kedler)
 • PID-styring af temperatur
 • Indbygget timer - overblik over din bryggetid
 • Hurtig opvarmningstid

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

Varenr.
810102
10.995,00DKK
Se flere produkter fra Profitec

Denne espressomaskine er unik på espressomarkedet i forhold til de tekniske specifikationers sammenhæng med pris. Profitec har lavet en maskine, som leverer fantastisk stabilitet til dit bryg og samtidig ikke koster en bondegård.

Profitec Pro 300 er til begynderen, som ønsker nemhed og præcision i sit bryg, til den lille husholdning som ønsker et stabilt og godt bryg, den er til espressonørden der ønsker præcise temperaturer, men ikke vil have en stor maskine stående og den er til alle, som godt kan lide et mere retro design.

Profitec leverer espressomaskiner, som er beundret for deres grundige opbygning og fokus på brugerens behov. Derudover er Profitecs maskiner godt isolerede og støjsvage i forhold til andre espressomaskiner på markedet.


 

Dual boiler og PID med timer

Espressomaskinen har to små kedler. Dette sikrer temperaturstabilitet, da vand til steam og bryg trækkes fra hver sin kedel. Selvom espressomaskinen har to kedler, er det dog vigtigt at have in mente, at denne maskine er lille i forhold til kapacitet.

Hvis du foretrækker at lave ren espresso og ikke skal bruge mælk, så undlader du ganske enkelt at tænde for steamkedlen og fokuserer på dit espressobryg. Maskinens kedler tændes og slukkes nemlig separat.

Brygkedlen er 0,3L, hvilket kræver opvarmning af vand i kedlen mellem hver brygget espresso. Denne problematik har Profitec løst ved at sørge for stabilitet via en PID på brygkedlen, der sikrer, at du kan følge temperaturen og dermed brygge, når maskinen er klar og har varmet op til den ønskede temperatur.

Fordelen ved en PID på brygkedlen er, at du kan justere på temperaturen efter behov og udforske espressoens mange nuancer ved forskellige temperaturer.

PID’en har derudover en timer indbygget, så du kan følges bryggets tid fra start og indtil du slukker for brygget på maskinen. Du behøver dermed ikke stå klar med stopur på mobilen eller vægten på Profitec Pro 300.

 

Opvarmningstiden

Endnu en særlig ting ved denne fine maskine er, at den varmer utrolig hurtigt op. Profitec skriver selv, at det kun tager 5 minutter, men vi anbefaler dog at give den 10 minutters opvarmningstid så steamkedlen også er opvarmet.

Uanset hvor hurtigt vandet i kedlen er opvarmet, er det en god rettesnor at mærke på hovedet af filterhåndtaget. Når det er blevet så varmt, at du ikke længere kan holde på det, er du klar til at brygge og sikret, at alt er gennemvarmt i maskinen.

 

Steamkraft

Det gennemgående ved denne maskine er dens små kedler. Steamkedlen er 0,75L hvilket byder på en fin steamkraft, men det er ikke den kraftigste steamer. Steameren gør det rigtig godt og stabilt til mindre mængder, men hvis du regner med at steame over 1L mælk ad gangen, kan steameren godt tabe tryk undervejs.

Det understreges endnu en gang, at selvom dette er en maskine med dual boiler, så er det en espressomaskine med lille kapacitet i forhold til sin storbror/søster Profitec Pro 700.

 

Vibrationspumpe

Profitec Pro 300 er udstyret med en vibrationspumpe, som er væsentligt mere lydsvag pga. maskinens opbygning; maskinen er godt isoleret, så vibrationspumpen kan høres minimalt.

 

Afkalkning

Husk at bruge kalkfattigt vand, hver gang du benytter espressomaskinen!

Vi anbefaler at maskinen afkalkes på professionelt værksted ca. én gang årligt. Maskiner med to kedler kræver en del teknisk snilde at afkalke, hvis man vil være sikker på, at der ikke er rester af afkalkningsmiddel i maskinen. Dette kan efterlade uønsket smag i mælk eller espresso.

 

Vedligeholdelse af maskinen

Som alle andre espressomaskiner skal denne maskine backflushes efter brug, og det brugte udstyr skal rengøres. Følg vores anbefalinger og instruktioner vedrørende vedligeholdelse her.

 

Med maskinen medfølger:

 • 1 stk. filterhåndtag, 1 kop
 • 1 stk. filterhåndtag, 2 kop
 • 1 stk. filterskål, 7g
 • 1 stk. filterskål, 14g
 • 1 stk. Blindfilter
 • 1 stk. Plastik tamper
 • 1 stk. rensebørste
 • 1 stk. manual

Tekniske specifikationer

 • Brygkedel: 0,325L messing kedel
 • Steamkedel: 0,75L rustfrit stål kedel
 • PID-styring af temperatur i begge kedler
 • Vibrationspumpe
 • Hver kedel kan tændes individuelt
 • 3 liter vandtank
 • Vægt 18 kg
 • Mål (BxDxH): 25,5 x 41,5 x 38,5 cm uden filterhåndtag

 

Specifikationer
Kedelsystem Dual boiler
Kedeltype 0,325 L messingkedel til bryg, 0,75 L til damp
PID Ja
Pre-infusion system Ja
Varmvandsudtag separat varmtvandshane
Fast vandtilslutning Nej
Pumpetype Vibrationspumpe
Manometer for kedeltryk Ja
Manometer for pumpetryk Nej
Vandtank 3 L
Diameter filterkurv 58 mm
Autosluk Nej
Materiale Blankpoleret rustfristål
Medfølger tamper Ja
Antal portafilter medfølger 2
Medfølger single filterkurv Ja
Medfølger dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter medfølger Ja
Effekt 2 x 1200 W
Dimension Højde 38,5 cm
Dimension Bredde 25,5 cm
Dimension Dybde 41,5 cm
Vægt 12.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.