Profitec Pro 300 Matte Black

Profitecs lille dual boiler maskine med høj præcision i espresso brygningen, i lækker sort powdercoat

DEN KORTE GENNEMGANG

 • To kedler, dual boiler - Steam og bryg samtidig med høj præcision
 • Ringgruppehoved - giver hurtig opvarmning af portafilter 
 • Lynhurtig opvarmningstid - klar til bryg på 8min 
 • PID kontrol - juster din brygtemperatur og smag forskellene 
 • Shottimer - følg med i brygtiden på PID-displayet
 • Vibrationspumpe - optimeret til minimal brygstøj
 • Lækker sort powdercoat

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

Kun 5 tilbage
Varenr.
38810175
11.495,00DKK

Profitecs sortiment af maskiner henvender sig til enhver, som ønsker en god espresso i hjemmet af en højkvalitets maskine lavet af solide materialer. Profitecs maskiner kommer altid med store og rummelige spildbakker, ’no-burn’-steamarme og PID.

Denne espressomaskine er unik på espressomarkedet i forhold til de tekniske specifikationers sammenhæng med pris. Profitec har lavet en maskine, som leverer fantastisk stabilitet til dit bryg og samtidig ikke koster en bondegård.

Profitec Pro 300 er til begynderen, som ønsker nemhed og præcision i sit bryg, til den lille husholdning som ønsker et stabilt og godt bryg, den er til espressonørden der ønsker præcise temperaturer, men ikke vil have en stor maskine stående og den er til alle, som godt kan lide et mere retro design.

Profitec leverer espressomaskiner, som er beundret for deres grundige opbygning og fokus på brugerens behov. Derudover er Profitecs maskiner godt isolerede og støjsvage i forhold til andre espressomaskiner på markedet.

Se detaljeret gennemgang nedenfor:


GENNEMGANG AF MASKINEN

DUALBOILER OG PID + TIMER

Espressomaskinen har to små kedler. Dette sikrer temperaturstabilitet, da vand til steam og bryg trækkes fra hver sin kedel. Selvom espressomaskinen har to kedler, er det dog vigtigt at have in mente, at denne maskine er lille i forhold til dampkapacitet..

Hvis du foretrækker at lave ren espresso og ikke skal bruge mælk, så undlader du ganske enkelt at tænde for steamkedlen og fokuserer på dit espressobryg, maskinens kedler tændes og slukkes nemlig separat.

Brygkedlen er 0,3L, hvilket kræver opvarmning af vand i kedlen mellem hver brygget espresso. Denne problematik har Profitec løst ved at sørge for stabilitet via en PID på brygkedlen, der sikrer, at du kan følge temperaturen og dermed brygge, når maskinen er klar og har varmet op til den ønskede temperatur.

Fordelen ved en PID på brygkedlen er, at du kan justere på temperaturen efter behov og udforske espressoens mange nuancer ved forskellige temperaturer.

PID’en har derudover en timer indbygget, så du kan følges bryggets tid fra start og indtil du slukker for brygget på maskinen. Du behøver dermed ikke stå klar med stopur på mobilen eller vægten på Profitec Pro 300

 

STEAMKRAFT

Det gennemgående ved denne maskine er dens små kedler. Steamkedlen er 0,75L hvilket byder på en fin steamkraft, men det er ikke den kraftigste steamer. Steameren gør det rigtig godt og stabilt til mindre mængder, men hvis du regner med at steame over 1L mælk ad gangen, kan steameren godt tabe tryk undervejs.

Det understreges endnu en gang, at selvom dette er en maskine med dual boiler, så er det en espressomaskine med lille kapacitet i forhold til de større dual boiler maskiner i Profitecs sortiment (Pro 600 og Pro 700)

 

VIBRATIONSPUMPE

Maskinen er udstyret med en stabil og god vibrationspumpe, der leverer det samme tryk til dit bryg hver gang.

Vibrationspumpen laver en vibrerende lyd under bryg, samt når der skal trækkes vand ind i kedlerne. Profitec er særlig kendt for deres lydsvage vibrationspumper, hvilken kun gør maskinen endnu mere elegant.

 

FAST VANDTILSLUTNING

Denne maskine kan ikke tilsluttes fast vand, men har en rigelig stor vandtank på 2,8L.

 

OPVARMNINGSTID

Endnu en særlig ting ved denne fine maskine er, at den varmer utrolig hurtigt op. Profitec skriver selv, at det kun tager 5 minutter, men vi anbefaler dog at give den 8 minutters opvarmningstid så steamkedlen også er opvarmet.

Uanset hvor hurtigt vandet i kedlen er opvarmet, er det en god rettesnor at mærke på hovedet af filterhåndtaget. Når det er blevet så varmt, at du ikke længere kan holde på det, er du klar til at brygge og sikret, at alt er gennemvarmt i maskinen.

 

AFKALKNING

Alle maskiner som bruger vand, bør i Danmark benyttes med kalkfattigt og/eller filtreret vand.

Espressomaskiner er ingen undtagelse, og vi gør opmærksom på, at eventuelle skader på maskinen der skyldes kalk, ikke er omfattet af reklamationsretten, da dette er et udtryk for misvedligehold af maskinen.

Vi anbefaler at denne maskine bliver serviceret professionelt efter 2 års brug. Kontakt endelig vores personale for mere information på dette område.

Vi anbefaler også at man selv afkalker sin maskine derhjemme forebyggende, se vores guide her.

 

VEDLIGEHOLDELSE AF MASKINE

Rengøring efter brug af maskinen er anbefalet. Det tager under to minutter, og sikrer dig en vedvarende og god kopkvalitet.

backflush gerne din maskine blot med vand, for at fange kaffe olier og grums før det sætter sig fast i kurv og showerscreen.

Husk at holde maskinen tør for vand der måtte ligge efter damp eller spild, specielt under drypbakken er dette vigtigt da det er normalt at vand sniger sig derned. 

Hvis ikke vandet tørres op jævnligt kan rustformationer forekomme over tid. 

HURTIGE SPECIFIKATIONER

 • To isolerede rustfri stål kedler, 0,325 L brygkedel og 0,75 L steamkedel
 • 2,8 L vandtank
 • Indbygget timer med PID på bryghandel
 • Vibrationspumpe
 • Mål (BxDxH) 25,5 x 41,5 x 38,5 cm
 • Vægt 18 kg
 • Effekt 2000W

 

MED MASKINEN MEDFØLGER

 • 1 stk. filterhåndtag, single inkl. filterkurv
 • 1 stk. filterhåndtag, dobbelt inkl. filterkurv
 • 1 stk. rensebørster
 • 1 stk. metal tamper
 • 1 stk. blindfilter
 • 1 stk. manual

 

 


Specifikationer
Vægt 18.000000
Formalingsgrad erherv Hele bønner

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.