BWT Aqualizer filtreringskande

Filteringskande fra BWT (Best Water Technology) der fjerner kalk fra vandet og dermed beskytter dit kaffeudstyr og forbedrer din kaffesmag.

BWT Aqualizer kanden giver en lækker filtreringskande, som indikerer med lys når filteret skal skiftes, hvilket gør det nemt at sørge for før der kommer unødig kalk i din kaffemaskine.

Bemærk at filteret ikke "demineraliserer" dit vand fuldstændig, dit resultat vil afhænge af hvor længe filteret har været monteret og hvor hårdt det vand du benytter er.

Bruger standard BWT filtre, der medfølger 2 filtre i pakken med kande.

 

Varenr.
38730041
320,00DKK
Se flere produkter fra BWT

Denne fine filterkande har et udskifteligt filter, der sikrer din kaffesmag, din kaffebrygger og din espressomaskine. Når du hælder vand i kanden fjerner filteret kalk (men også bly, klor og kobber).  Det er nemlig sådan at kalk snupper topnoterne i din kaffe, og sætter sig i dit kaffeudstyr! Samtidig tilsætter filteret magnesium, der er fordelagtigt for din kaffesmag, da mineralet fremmer ekstraktionen af smagsstoffer.

Kanden kan rumme 2,7 liter vand, og kan rense 120 liter vand før filteret skal udskiftes. BWT gør dog opmærksom på, at det kan være en god idé at det udskiftes efter 4 uger, selvom max-kapaciteten ikke er opnået. Det digitale display i låget viser antallet af opfyldninger. Kanden beskytter dine husholdningsapparater mod kalk, og fjerner behovet for miljøskadende afkalkningsmidler.

Fordele ved BWT filteringskanden

  • Fjerner kalk
  • Tilfører magnesium
  • Beskytter dit bryggeudstyr (og andre husholdningsapparater) mod kalk
  • Digitalt display i låget
  • Passer i køleskabsdøren (de fleste i hvert fald)
  • Kan komme i opvaskemaskinen – dog uden låg
Specifikationer
Vægt 0.400000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.